Valvula e kontrollit

 • Electric Remote Automatic Control Butterfly Valve For Hydropower Plant

  Valvula fluturuese e kontrollit automatik me telekomandë elektrike për hidrocentralin

  Diametri nominal: DN100 ~ 3000 mm
  Presioni nominal: PN 0,6~3,5MPa
  Presioni i provës: testi i vulës / testi i vulës së ajrit
  Presioni i provës së vulës: 0,66~2,56
  Presioni i testit të mbylljes së ajrit: 0.6
  Mjeti i aplikueshëm: ajri, uji, ujërat e zeza, avulli, gazi, nafta, etj.
  Forma e drejtimit: ngasja manuale, ingranazhi me krimba dhe rra, ngasja pneumatike, ngasja elektrike.

 • Automated Trash Rake For Hydro Power Plant

  Rake e automatizuar e plehrave për hidrocentralin

  Gjerësia e hyrjes: 2m-8.5m
  Këndi i instalimit: 60°-90°
  Distanca qendrore e raftit të plehrave: 20mm-200mm
  Kapaciteti dekontaminues: 20t/h-50t/h
  Shpejtësia e rrotullimit të zinxhirit: 0.1 m/s
  Gjerësia e punës së shiritit të dhëmbit: 1.7m-8.2m
  Fuqia e pajisjes elektrike: 1.5kw-11.0kw
  Lartësia vertikale e instalimit: 3m-20m

 • Trash Rack for Hydro Power Plant

  Raft plehrash për Hidrocentralin

  Gjerësia e hyrjes: 2m-8.5m
  Këndi i instalimit: 60°-90°
  Distanca qendrore e raftit të plehrave: 20mm-200mm
  Gjerësia e punës së shiritit të dhëmbit: 1.7m-8.2m
  Lartësia vertikale e instalimit: 3m-20m

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni