Pajisjet Mbështetëse

 • High Hydraulic Microcomputer Governor

  Guvernator i Mikrokompjuterit të Lartë Hidraulik

  Furnizimi me energji AC: ~220V±10%,50HZ
  Furnizimi me energji DC: 220V±10%
  Presioni i vajit të punës: 12~17Mpa
  Tensioni i furnizimit me energji komutuese: +24V
  Tensioni kthyes i pozicionit të fletës udhëzuese: 0 ~ 10 V
  Hapja e kordës udhëzuese prej 0 ~ 100% korrespondon me (0 ~ 10)V
  Rezistenca: 5 Κ Ω plus ose minus 20%,
  Saktësia: + / – 0,05%

 • Fully Automated Integrated Microcomputer Control Panel For Hydro Power Plant

  Panel kontrolli i integruar i mikrokompjuterit plotësisht i automatizuar për hidrocentralin

  Furnizimi me energji elektrike i pajisjes: 220 V±30%
  Mbrojtja e intervalit të hyrjes dytësore aktuale: 0~50A
  Matni diapazonin e hyrjes sekondare të rrymës :0~5A
  Gama e zbulimit të tensionit: 1,5~550V
  Saktësia e matjes aktuale: ±0,5%
  Saktësia e matjes së tensionit: ±0,5%
  Gama e tensionit të gjeneratorit në të njëjtën periudhë: Us±5V (Tensioni i sistemit ne)
  Gama e frekuencës së periudhës së njëjtë: 49.7~50.3Hz
  Këndi i fazës së njëjtë të periudhës - 10°
  Gama e cilësimit aktual të thyerjes së shpejtë: 5~50A
  Gama e cilësimit të rrymës mbi-rrymë: 0,5~10A
  Gama e cilësimit të kohës aktuale mbi aktuale 0~3S

 • Hydraulic Microcomputer Governor For Hydro Power

  Guvernator i mikrokompjuterit hidraulik për hidrocentralin

  Presioni i vajit të punës: 12~17Mpa
  Fuqia rregulluese e shpejtësisë: 6000N.m;10000 N.m;18000 N.m;30000 N.m;50000 N.m;75000 Nm;100000 Nm
  Rezistenca e vajit të guvernatorit të mikrokompjuterit: saktësia e filtrimit të vajit <80 μm
  Furnizimi me energji AC: ~220V±10%, 50HZ
  Furnizimi me energji DC: 220V±10%
  Tensioni i furnizimit me energji komutuese: +24V
  Tensioni kthyes i pozicionit të fletës udhëzuese: 0 ~ 10 V
  Hapja e kordës udhëzuese prej 0 ~ 100% korrespondon me (0 ~ 10)V

 • Electric Remote Automatic Control Butterfly Valve For Hydropower Plant

  Valvula fluturuese e kontrollit automatik me telekomandë elektrike për hidrocentralin

  Diametri nominal: DN100 ~ 3000 mm
  Presioni nominal: PN 0,6~3,5MPa
  Presioni i provës: testi i vulës / testi i vulës së ajrit
  Presioni i provës së vulës: 0,66~2,56
  Presioni i testit të mbylljes së ajrit: 0.6
  Mjeti i aplikueshëm: ajri, uji, ujërat e zeza, avulli, gazi, nafta, etj.
  Forma e drejtimit: ngasja manuale, ingranazhi me krimba dhe rra, ngasja pneumatike, ngasja elektrike.

 • S11 Oil-Immersed Step-Up Transformer For HPP

  S11 Transformator rritës i zhytur në vaj për HEC

  Kapaciteti i vlerësuar: 300-2500KVA
  Lloji: Transformator i zhytur në vaj
  Tensioni nominal: 20 KV
  Raporti i tensionit nominal: 20KV/0.4KV
  Metoda e shpërndarjes së nxehtësisë: vetë-ftohje;radiator i valëzuar
  Shkalla e rezistencës ndaj nxehtësisë: A

 • Automated Trash Rake For Hydro Power Plant

  Rake e automatizuar e plehrave për hidrocentralin

  Gjerësia e hyrjes: 2m-8.5m
  Këndi i instalimit: 60°-90°
  Distanca qendrore e raftit të plehrave: 20mm-200mm
  Kapaciteti dekontaminues: 20t/h-50t/h
  Shpejtësia e rrotullimit të zinxhirit: 0.1 m/s
  Gjerësia e punës së shiritit të dhëmbit: 1.7m-8.2m
  Fuqia e pajisjes elektrike: 1.5kw-11.0kw
  Lartësia vertikale e instalimit: 3m-20m

 • Trash Rack for Hydro Power Plant

  Raft plehrash për Hidrocentralin

  Gjerësia e hyrjes: 2m-8.5m
  Këndi i instalimit: 60°-90°
  Distanca qendrore e raftit të plehrave: 20mm-200mm
  Gjerësia e punës së shiritit të dhëmbit: 1.7m-8.2m
  Lartësia vertikale e instalimit: 3m-20m

 • 10kv High Voltage Equipment For Hydropower Plant

  Pajisjet e tensionit të lartë 10 kv për hidrocentralin

 • Forster Francis Pelton Turgo and Kaplan Turbine Runner OEM

  Forster Francis Pelton Turgo dhe Kaplan Turbine Runner OEM

  Përpunimi: Pjekja me temperaturë konstante, përpunimi CNC
  Zbulimi: inspektimi dinamik i ekuilibrit
  Materiali: Çelik me karbon me qëndrueshmëri të lartë ose çelik inox
  Diametri: 50cm-240cm

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni