• Water Turbine,Hydro Turbine Generator,Hydroelectric Turbine Generator Manufacturer Forster
 • Water Turbine,Hydro Turbine Generator,Hydroelectric Turbine Generator Manufacturer Forster
 • Water Francis Turbine,Pelton Turbine Generator,Hydroelectric Kaplan Turbine,Micro Tubular Turbine,Turgo Turbine Price,Hydropower Turbine Manufacturer
 • Water Turbine,Hydro Turbine Generator,Hydroelectric Turbine Generator Manufacturer Forster

Seria e produkteve

Linja e përpunimit të produkteve me cilësi të lartë, që ju të shfaqni produkte më të përsosura.

 • Pelton Turbine Generator

  Gjenerator turbinash Pelton

  Koka e ujit: 100m-700m, shpejtësia e prurjes: 0.086m³/s-2.88 m³/s, prodhimi: 160KW-8MW

 • Francis Turbine Systems

  Sistemet e Turbinave Francis

  Koka e ujit: 10.4m -291m, shpejtësia e prurjes: 1.27 m³/s-30m³/s, prodhimi: 110KW deri në 10MW

 • Hydraulic Turgo Turbine

  Turbinë hidraulike Turgo

  Koka e ujit: 60m-270m, shpejtësia e prurjes: 0.166m³/s - 1.84 m³/s, prodhimi: 75KW - 2800KW

 • Kaplan Water Turbine

  Turbina e ujit Kaplan

  Koka e ujit: 3.2m -29m, shkalla e prurjes: 2.46m³/s-25m³/s, prodhimi: 60KW-4MW

 • Bulb Turbular Turbine

  Turbinë Turbulare Bulb

  Koka e ujit: 3m -20m, shpejtësia e prurjes: 0.8 m³/s-20m³/s, prodhimi: 20KW deri në 500KW

 • Auxiliary Equipment

  Pajisje ndihmëse

  Sistemi i kontrollit automatik, valvula e kontrollit, makineria e pastrimit të plehrave, rafti i plehrave dhe aksesorët e tjerë

PËR NE

E themeluar në vitin 1956, Chengdu Forster Technology Co., Ltd. dikur ishte një degë e Ministrisë Kineze të Makinerisë dhe një prodhues i caktuar i grupeve të gjeneratorëve hidroelektrikë të vegjël dhe të mesëm.Me një përvojë 66 vjeçare në fushën e turbinave hidraulike, në vitet 1990, sistemi u reformua dhe filloi të projektonte, prodhonte dhe shiste në mënyrë të pavarur.Dhe filloi të zhvillojë tregun ndërkombëtar në 2013.

Turbinat Forster kanë lloje të ndryshme, specifika dhe cilësi të besueshme, me strukturë të arsyeshme, funksionim të besueshëm, efikasitet të lartë, pjesë të standardizuara dhe mirëmbajtje të përshtatshme.Kapaciteti i turbinës së vetme mund të arrijë 20000 KW.Llojet kryesore janë Turbina Kaplan, Turbina Tubulare, Turbina Francis, Turbina Turgo, Turbina Pelton.Forster ofron gjithashtu pajisje elektrike ndihmëse për hidrocentralet, të tilla si guvernatorë, sisteme kontrolli të integruara të automatizuara me mikrokompjuter, transformatorë, valvola, pastrues automatikë të ujërave të zeza dhe pajisje të tjera.

Rasti inxhinierik

Krijoni vlerë të madhe për ju me shërbimin profesional të markës.

 • The 2*2MW Francis Turbine Generator Unit ordered by a customer from Papua New Guinea last year has finally been commissioned and is running perfectly. Because customers do not have a professional team for mechanical and electrical installation, they entrust us to provide installation guidance and commissioning services for them.

  Njësia e gjeneratorit të turbinave Francis 2×2 MW

  Njësia e gjeneratorit të turbinave Francis 2*2 MW e porositur nga një klient nga Papua Guinea e Re vitin e kaluar më në fund është vënë në punë dhe funksionon në mënyrë perfekte.Për shkak se klientët nuk kanë një ekip profesional për instalime mekanike dhe elektrike, ata na besojnë neve që të ofrojmë udhëzime instalimi dhe shërbime të vënies në punë për ta.
  shikoni më shumë
 • Recently, the installation of the 2X3MW francis turbine of our Papua New Guinea customer was completed, and the entire generator set began to operate normally and was successfully integrated into the local power grid, bringing light and energy to the people of Papua New Guinea.

  Turbina Francis 3 MW u instalua me sukses në Papua Guinenë e Re

  Së fundmi, përfundoi instalimi i turbinës francis 2X3 MW të klientit tonë në Papua Guinea e Re dhe i gjithë grupi i gjeneratorëve filloi të funksiononte normalisht dhe u integrua me sukses në rrjetin lokal të energjisë, duke sjellë dritë dhe energji për njerëzit e Papua Guinesë së Re.
  shikoni më shumë
 • Forster South Asia customer 2x250kw Francis turbine has completed the installation and successfully connected to the grid

  Përfundoi instalimi i Turbinës Francis 2x250kw

  Turbina Francis 2x250kw klienti i Forster Azia Jugore ka përfunduar instalimin dhe është lidhur me sukses me rrjetin
  shikoni më shumë

Lajmet e fundit

Lajmet më të fundit rreth Forster, Ndryshimet më të fundit në industrinë e hidrocentraleve

 • Characteristics of Hydro Turbine Generator

  Karakteristikat e gjeneratorit të hidroturbinave

  Hidrogjeneratorët mund të ndahen në lloje vertikale dhe horizontale sipas rregullimit të ndryshëm të boshteve të tyre rrotulluese. Hidrogjeneratori përbëhet kryesisht nga statori, rotori, kushinetat e shtytjes, kushinetat udhëzuese të sipërme dhe të poshtme, kornizat e sipërme dhe të poshtme, pajisjet e ventilimit dhe ftohjes, frenimi. pajisje dhe pajisje ngacmuese.

  Lexo më shumë
 • Good News,South Asia Customer Had Completed Installation

  Lajm i mirë, Klienti i Azisë Jugore kishte përfunduar instalimin

  Klientit i kemi ofruar skemën më të mirë të projektimit.Pasi kuptuam parametrat e vendit të projektit të hidrocentralit të konsumatorit.Pas krahasimit të më shumë se një duzinë zgjidhjesh nga shumë vende, klienti më në fund miratoi dizajnin e ekipit Forster, bazuar në afirmimin e aftësisë profesionale të ekipit tonë dhe njohjen e aftësisë prodhuese dhe prodhuese të Forster.

  Lexo më shumë
 • 2×12.5MW Francis Turbine Generator Unit for Large Maintenance

  Njësia e gjeneratorit të turbinave Francis 2×12,5 MW për mirëmbajtje të madhe

  Termocentrali i gjeneratorit të turbinave Francis për instalim vertikal me një kapacitet total të instaluar prej 25 MW Këto janë dy turbina Francis të instaluara vertikalisht, kështu që mirëmbajtja është e vështirë dhe teknikët e pronarit nuk mund ta bëjnë të vetëm.Që nga porositja e kësaj pajisjeje, pronari i ka besuar plotësisht FORSTER HYDRO si ofrues të mirëmbajtjes dhe mirëmbajtja ka përfunduar.Një ekip profesionist mund të krijojë vërtet cilësi të lartë;Falenderojmë klientët për besimin e tyre në FORSTER HYDRO dhe presim më shumë bashkëpunim në të ardhmen për të kontribuar më shumë në Micro Hydro!!

  Lexo më shumë
 • Forster has become a gold supplier on alibaba

  Forster është bërë një furnizues ari në alibaba

  Forster është bërë një furnizues ari në alibaba, biznesi i eksportit të Forster është rritur ndjeshëm përmes përmirësimit të vazhdueshëm të produktit, promovimit dhe optimizimit Forster ka fituar njohjen e tregut me konceptin e tij të avancuar të dizajnit, kapacitetin kryesor të prodhimit dhe shërbimin me cilësi të lartë Në fillim të këtij vit, ajo u bë një furnizues yll i platformës.Produktet dhe shërbimet e Forster u njohën nga Alibaba dhe fituan titullin e furnizuesit të arit pak ditë më parë.

  Lexo më shumë

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni