Sistemi i ruajtjes së energjisë

 • 20ft 250KWh 582KWh Containerized Lithium-ion Battery Energy Storage Systems

  Sistemet e ruajtjes së energjisë së baterisë me kontejnerë litium-jon 20ft 250KWh 582KWh

  Fuqia e vlerësuar e shkarkimit 250 KW
  Fuqia e vlerësuar e karikimit 250 KW
  Ruajtja e vlerësuar e energjisë 582 KWh
  Tensioni i vlerësuar i sistemit 716.8 V
  Gama e tensionit të sistemit 627.2 ~ 806.4 V
  Numri i kabineteve të baterive 3
  Lloji i baterisë Bateria LFP
  Specifikimi i kontejnerit 20 ft
  Furnizimi me energji ndihmëse i kontejnerit 20KW
  Madhësia e kontejnerit 6058*2438*2896
  Shkalla e mbrojtjes së kontejnerit IP54

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni