Sistemet e ruajtjes së energjisë së baterisë me kontejnerë litium-jon 20ft 250KWh 582KWh

Përshkrim i shkurtër:

Fuqia e vlerësuar e shkarkimit 250 KW
Fuqia e vlerësuar e karikimit 250 KW
Ruajtja e vlerësuar e energjisë 582 KWh
Tensioni i vlerësuar i sistemit 716.8 V
Gama e tensionit të sistemit 627.2 ~ 806.4 V
Numri i kabineteve të baterive 3
Lloji i baterisë Bateria LFP
Specifikimi i kontejnerit 20 ft
Furnizimi me energji ndihmëse i kontejnerit 20KW
Madhësia e kontejnerit 6058*2438*2896
Shkalla e mbrojtjes së kontejnerit IP54


përshkrim i produktit

Etiketat e produktit

Përshkrimi i sistemeve të ruajtjes së energjisë së baterive litium-jon

Emri Specifikim Lista e paketimit
Sistemet e ruajtjes së energjisë të baterive me kontejnerë litium-jon Kontejner standard 20 këmbë Përfshirë sistemin e baterisë, kondicionimin, mbrojtjen nga zjarri dhe të gjitha kabllot lidhëse në kontejner, PCS, sistemin e menaxhimit të energjisë EMS.

JIEGOU0d42H
(1) Sistemi i ruajtjes së energjisë përbëhet nga kabineti i baterive me fosfat litium hekuri, PC, kabineti i kontrollit, sistemi i kontrollit të temperaturës dhe sistemi i mbrojtjes nga zjarri, të cilat janë të integruara në një enë 20 këmbësh.Ai përfshin 3 kabinete baterish dhe 1 kabinet kontrolli.Topologjia e sistemit është paraqitur më poshtë
(2) Qeliza e baterisë së kabinetit të baterisë përbëhet nga seri 1p * 14s * 16S dhe modaliteti paralel, duke përfshirë 16 kuti baterie fosfat hekuri litium dhe 1 kuti kryesore kontrolli.
(3) Sistemi i menaxhimit të baterive është i ndarë në tre nivele: CSC, sbmu dhe mbmu.CSC ndodhet në kutinë e baterisë për të përfunduar marrjen e të dhënave të informacionit të qelizave individuale në kutinë e baterisë, për të ngarkuar të dhënat në sbmu dhe për të përfunduar barazimin midis qelizave individuale në kutinë e baterisë sipas udhëzimeve të lëshuara nga sbmu.E vendosur në kutinë kryesore të kontrollit, sbmu është përgjegjëse për menaxhimin e kabinetit të baterisë, marrjen e të dhënave të detajuara të ngarkuara nga CSC brenda kabinetit të baterisë, marrjen e mostrave të tensionit dhe rrymës së kabinetit të baterisë, llogaritjen dhe korrigjimin e SOC, menaxhimin e ngarkimi paraprak dhe shkarkimi i kabinetit të baterisë dhe ngarkimi i të dhënave përkatëse në mbmu.Mbmu është instaluar në kutinë e kontrollit.Mbmu është përgjegjës për funksionimin dhe menaxhimin e të gjithë sistemit të baterisë, merr të dhënat e ngarkuara nga sbmu, i analizon dhe i përpunon ato dhe i transmeton të dhënat e sistemit të baterisë në PC.Mbmu komunikon me PC përmes mënyrës së komunikimit të kanaçeve.Shih Shtojcën 1 për protokollin e komunikimit;Mbmu komunikon me kompjuterin e sipërm të baterisë përmes komunikimit me kanaçe.Figura e mëposhtme është diagrami i komunikimit të sistemit të menaxhimit të baterisë
4f023e4ea0585aM (122)
Kushtet e funksionimit të sistemit të ruajtjes së energjisë
Shkalla maksimale e projektimit e ngarkimit dhe shkalla e shkarkimit nuk i kalon 0,5C.Gjatë testimit dhe përdorimit, Pala A nuk lejohet të tejkalojë shkallën e karikimit dhe shkarkimit dhe kushtet e temperaturës së funksionimit të përcaktuara në këtë marrëveshje.Nëse përdoret përtej kushteve të përcaktuara nga Pala B, Pala B nuk do të jetë përgjegjëse për sigurimin falas të cilësisë së këtij sistemi baterie.Për të përmbushur kërkesat teknike të numrit të cikleve, sistemi kërkon jo më shumë se 0.5C për karikim dhe shkarkim, intervali ndërmjet çdo karikimi dhe shkarkimi është më shumë se 5 orë dhe numri i cikleve të karikimit dhe shkarkimit brenda 24 orëve. është jo më shumë se 2 herë.Kushtet e funksionimit brenda 24 orëve janë si më poshtë
250kW582kW0023

Parametri i sistemeve të ruajtjes së energjisë së baterisë litium-jon

Fuqia e vlerësuar e shkarkimit 250 KW
Fuqia e vlerësuar e karikimit 250 KW
Ruajtja e vlerësuar e energjisë 582 KWh
Tensioni i vlerësuar i sistemit 716.8 V
Gama e tensionit të sistemit 627,2~806,4V
Numri i kabineteve të baterive 3
Lloji i Baterisë Bateri LFP
Gama maksimale e temperaturës së funksionimit (karikimi) 0~54℃
Gama maksimale e temperaturës së funksionimit (Shkarkimi) “-20~54℃
Specifikimi i kontejnerit 20 këmbë
Furnizimi me energji ndihmëse i kontejnerit 20 KW
Madhësia e kontejnerit 6058*2438*2896
Nota e mbrojtjes së kontejnerit IP54

Sistemi i monitorimit të baterive
Projekti është i pajisur me një grup sistemesh monitorimi lokal për të përfunduar monitorimin dhe funksionimin/kontrollin gjithëpërfshirës të të gjithë sistemit të ruajtjes së energjisë.Sistemi lokal i monitorimit duhet të kontrollojë temperaturën e kontejnerit sipas mjedisit në vend, të miratojë strategjitë e duhura të funksionimit të ajrit të kondicionuar dhe të zvogëlojë konsumin e energjisë së kondicionerit sa më shumë që të jetë e mundur me premisën e mbajtjes së baterisë në rreze. të temperaturës normale të ruajtjes.Sistemi lokal i monitorimit dhe sistemi i menaxhimit të energjisë përdorin Ethernet për të komunikuar përmes protokollit Modbus TCP për të transmetuar BMS, kondicionimin, mbrojtjen nga zjarri dhe informacione të tjera alarmi në sistemin e menaxhimit të energjisë në nivel stacioni.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Lini Mesazhin tuaj:

    Produkte të ngjashme

    Na dërgoni mesazhin tuaj:

    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni