Mikro turbinë shtëpiake

 • 15KW Hydroelectric Vertical Francis Turbine Generator For Home

  Gjenerator turbinash vertikal 15KW Hidroelektrik Francis për shtëpi

  Fuqia: 15 KW
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,15 m³/s
  Koka e ujit: 15 m
  Çmimi: 11000-13000USD
  Frekuenca: 50Hz/60Hz
  Certifikata: ISO9001/CE
  Tensioni: 220 V
  Efikasiteti: 85%
  Lloji i gjeneratorit: SFW15
  Gjenerator: Gjenerator i përhershëm magnet
  Valvula: Valvula e portës
  Materiali i kontrabandës: Sele inox

 • Small Kaplan Turbine 1KW 1.5KW 2KW 3KW 5KW For Micro Hydropower

  Turbina e vogël Kaplan 1KW 1.5KW 2KW 3KW 5KW Për Mikro Hidroenergji

  Fuqia: 1KW —5KW
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,08 m³/s—0,15 m³/s
  Koka e ujit: 1,5-5,5 m

  Frekuenca: 50Hz/60Hz
  Tensioni: 110V/120V/220V//230V/380V/400V
  Efikasiteti: 80%-85%
  Lloji i gjeneratorit: ZD760-LM
  Gjeneratori: i përhershëm
  Shpejtësia: 1000-1500 r/min

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni