Francis Turbina

 • 3×630kw Francis Turbine Hydro Power Plant

  Hidrocentrali Francis Turbine 3×630kw

  Koka neto: 50 m
  Rrjedha e projektimit: 1.52m3/s
  Kapaciteti: 630 KW
  Efikasiteti i makinës reale të turbinës: 89%
  Efikasiteti i vlerësuar i gjeneratorit: 92%
  Shpejtësia e vlerësuar e rrotullimit: 750 rpm/min
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Materiali i tehut: Çelik inox
  Mënyra e instalimit: horizontale

 • Hydraulic Turbine Generator 250KW Hydroelectric Francis Turbine

  Gjenerator Hidraulik Turbine 250KW Hydroelectric Francis Turbine

  Fuqia: 250 KW
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,5 m³/s
  Koka e ujit: 60 m

  Frekuenca: 60 Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV
  Tensioni: 400 V
  Efikasiteti: 93%
  Rryma e vlerësuar: 451A
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Shpejtësia e vlerësuar e rrotullimit: 900 rpm
  Materiali i vrapimit: Çelik inox
  Mënyra e lidhjes V: Lidhja e drejtpërdrejtë

 • 4200KW Hydro Francis Turbine Generator

  Gjenerator turbinash Hydro Francis 4200KW

  Fuqia: 4200 KW
  Shpejtësia e prurjes: 4,539 m³/s
  Koka e ujit: 110 m
  Frekuenca: 50 Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Tensioni: 400 V
  Efikasiteti: 92%
  Lloji i gjeneratorit: SFW4200
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: Valvula flutur
  Materiali i vrapimit: Çelik inox

 • 320KW Hydraulic Francis Water Turbine Generator With PLC Control Panel

  Gjenerator hidraulik i turbinës së ujit Francis 320 KW me panel kontrolli PLC

  Lloji i gjeneratorit: SFW320
  Frekuenca: 50Hz/60Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV
  Tensioni: 400 V
  Efikasiteti: 93.5%
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,5 m³/s
  Koka e ujit: 78 m
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: Valvula flutur
  Materiali i vrapimit: Çelik inox

 • Generate Electricity Francis Turbine for Hydro Power Plant

  Prodhimi i Energjisë Elektrike Francis Turbine për Hidrocentralin

  Fuqia: 500KW~1000KW
  Shpejtësia e rrjedhjes: 1,27 m³/s—4,23 m³/s
  Koka e ujit: 11-30 m
  Gjeneratori: BrushlSFW100—1000

  Frekuenca: 50Hz/60Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV/From-E
  Tensioni: 400V/6300V
  Efikasiteti: 92%-96%
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: Valvula flutur
  Materiali i kontejnerit: Çelik inox

 • 100KW 500KW 1MW 2MW Hydraulic Francis Turbine Price for Francis Type Power Plants

  Çmimi i Turbinës Hidraulike Francis 100KW 500KW 1MW 2MW për termocentralet e tipit Francis

  Fuqia: 4x500 KW
  Shpejtësia e prurjes: 0,735 m³/s
  Koka e ujit: 85 m

  Frekuenca: 50Hz/60Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Tensioni: 400 V
  Efikasiteti: 90%
  Metoda e ngacmimit: Ngacmim pa furçë
  Valvula: Përfshirë sistemin e kontrollit elektrik dhe ndërfaqen PLC
  Materiali i vrapimit: Çelik inox
  Sistemi i rrjetit: Off Grid


 • Hydroelectric Power Systems Francis Turbine Generator For 850KW Hydropower Project From Albania

  Sistemet Hidroenergjetike Francis Gjenerator Turbine Per Projektin Hidroenergjetik 850KW Nga Shqiperia

  Fuqia: 850 KW
  Shpejtësia e prurjes: 1,51 m³/s
  Koka e ujit: 70 m

  Frekuenca: 50Hz/60Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV
  Tensioni: 6300 V
  Efikasiteti: 93%
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: E personalizuar
  Materiali i vrapimit: Çelik inox
  Metoda e lidhjes: Lidhja direkte

 • 850KW Hydroelectric Generator Francis Turbine Manufacturer and Electrification Solutions

  850KW Gjenerator Hidroelektrik Francis Turbine Prodhuesi dhe Zgjidhjet e Elektrifikimit

  Fuqia: 850 KW
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,83 m³/s
  Koka e ujit: 124 m

  Frekuenca: 50 Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Tensioni: 400 V
  Efikasiteti: 92%
  Lloji i gjeneratorit: SFW850
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: Valvula flutur
  Materiali i vrapimit: Çelik inox
  Materiali Volute: Çeliku i karbonit

 • Best Economic Power Station 50KW Micro Francis Hydro Turbine Generator

  Termocentrali më i mirë ekonomik 50KW Gjeneratori i Hidro Turbinës Micro Francis

  Fuqia: 50 KW
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,5 m³/s
  Koka e ujit: 20 m
  Frekuenca: 50 Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Tensioni: 400 V
  Efikasiteti: 92%
  Lloji i gjeneratorit: SFW50
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: E personalizuar
  Materiali i vrapimit: I personalizuar

 • 220KW Customized Micro Hydro Francis Turbine Generators For Hydro Power Plants

  Gjeneratorë turbinash Micro Hydro Francis 220 KW të personalizuara për hidrocentrale

  Fuqia: 220 KW
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,80 m³/s
  Koka e ujit: 40 m
  Frekuenca: 50 Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Tensioni: 400 V
  Efikasiteti: 91%
  Lloji i gjeneratorit: SFW220
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: Valvula flutur
  Materiali i vrapimit: Çelik inox
  Materiali Volute: Çeliku i karbonit

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni