Френсис турбина

 • 3×630kw Francis Turbine Hydro Power Plant

  3×630kw Френсис турбина хидроцентрала

  Нето глава: 50м
  Проток на дизајн: 1,52 m3/s
  Капацитет: 630 KW
  Ефикасност на реалната машина на турбината: 89%
  Оценета ефикасност на генераторот: 92%
  Номинална брзина на вртење: 750 вртежи во минута/мин
  Генератор: Побудување без четки
  Материјал на сечилото: нерѓосувачки челик
  Начин на инсталација: Хоризонтално

 • Hydraulic Turbine Generator 250KW Hydroelectric Francis Turbine

  Хидрауличен турбински генератор 250KW Хидроелектрична Францис турбина

  Моќност: 250 KW
  Стапка на проток: 0,5 m³/s
  Глава на вода: 60м

  Фреквенција: 60 ​​Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV
  Напон: 400V
  Ефикасност: 93%
  Номинална струја: 451А
  Генератор: Побудување без четки
  Номинална брзина на вртење: 900 вртежи во минута
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик
  Начин на VConnection: Директна врска

 • 4200KW Hydro Francis Turbine Generator

  4200KW Хидро Френсис турбински генератор

  Моќност: 4200 KW
  Стапка на проток: 4,539 m³/s
  Глава на вода: 110м
  Фреквенција: 50 Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Напон: 400V
  Ефикасност: 92%
  Тип на генератор: SFW4200
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик

 • 320KW Hydraulic Francis Water Turbine Generator With PLC Control Panel

  Хидрауличен генератор на водена турбина Францис од 320 KW со контролен панел на PLC

  Тип на генератор: SFW320
  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV
  Напон: 400V
  Ефикасност: 93,5%
  Стапка на проток: 0,5 m³/s
  Глава на вода: 78м
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик

 • Generate Electricity Francis Turbine for Hydro Power Plant

  Генерирање на електрична енергија Францис турбина за хидроцентрала

  Излезна моќност: 500KW~1000KW
  Стапка на проток: 1,27 m³/s-4,23 m³/s
  Глава на вода: 11m-30m
  Генератор: BrushlSFW100—1000

  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/From-E
  Напон: 400V/6300V
  Ефикасност: 92%-96%
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал на тркач: нерѓосувачки челик

 • 100KW 500KW 1MW 2MW Hydraulic Francis Turbine Price for Francis Type Power Plants

  100KW 500KW 1MW 2MW Хидраулична Францис турбина Цена за електрани од типот Францис

  Излезна моќност: 4x500KW
  Стапка на проток: 0,735 m³/s
  Глава на вода: 85м

  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Напон: 400V
  Ефикасност: 90%
  Метод на возбудување: возбудување без четки
  Вентил: Вклучувајќи електричен контролен систем и интерфејс на PLC
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик
  Систем на мрежа: исклучен од мрежа


 • Hydroelectric Power Systems Francis Turbine Generator For 850KW Hydropower Project From Albania

  Хидроенергетски системи Францис Турбински генератор за 850 KW хидроенергетски проект од Албанија

  Моќност: 850 KW
  Стапка на проток: 1,51 m³/s
  Глава на вода: 70м

  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV
  Напон: 6300V
  Ефикасност: 93%
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Прилагодено
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик
  Начин на поврзување: Директно поврзување

 • 850KW Hydroelectric Generator Francis Turbine Manufacturer and Electrification Solutions

  850KW хидроелектричен генератор Francis Turbine Manufacturer and Electrification Solutions

  Моќност: 850 KW
  Стапка на проток: 0,83 m³/s
  Глава на вода: 124 m

  Фреквенција: 50 Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Напон: 400V
  Ефикасност: 92%
  Тип на генератор: SFW850
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик
  Волутен материјал: јаглероден челик

 • Best Economic Power Station 50KW Micro Francis Hydro Turbine Generator

  Најдобар економски електричен генератор за хидротурбини микро Френсис од 50 KW

  Излезна моќност: 50 KW
  Стапка на проток: 0,5 m³/s
  Глава на вода: 20 m
  Фреквенција: 50 Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Напон: 400V
  Ефикасност: 92%
  Тип на генератор: SFW50
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Прилагодено
  Материјал за тркач: прилагоден

 • 220KW Customized Micro Hydro Francis Turbine Generators For Hydro Power Plants

  Приспособени Micro Hydro Francis турбински генератори за хидроелектрани од 220KW

  Излезна моќност: 220 KW
  Стапка на проток: 0,80 m³/s
  Глава на вода: 40м
  Фреквенција: 50 Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Напон: 400V
  Ефикасност: 91%
  Тип на генератор: SFW220
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик
  Волутен материјал: јаглероден челик

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја