Турго турбина

 • Micro Hydro Tubrine 300KW Turgo Turbine for High Head Hydroelectric Systems

  Микро хидротубрина 300KW Турго турбина за хидроелектрични системи со висока глава

  Моќност: 300 KW
  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV
  Напон: 400V/440V/6300V
  Ефикасност: 91%
  Стапка на проток: 0,25 m³/s
  Глава на вода: 152 m
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик
  Волутен материјал: јаглероден челик

 • Micro Turgo Turbine Mini Hydropower Solution 20KW-50KW

  Micro Turgo Turbine Mini Hydropower решение 20KW-50KW

  Излезна моќност: 20KW-50KW
  Стапка на проток: 0,089 m³/s-0,12 m³/s
  Глава на вода: 35-70 м

  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV
  Напон: 220V/380V/400V
  Ефикасност: 80%-85%
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал на тркач: нерѓосувачки челик
  Волутен материјал: јаглероден челик

 • Forster 2×40KW Micro Hydro Turgo Turbine Generator

  Forster 2×40KW Micro Hydro Turgo турбински генератор

  Моќност: 2X40KW
  Стапка на проток: 0,15 m³/s
  Глава на вода: 65м
  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/From-E
  Напон: 400V
  Ефикасност: 85%
  Тип на генератор: SFW40
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал за тркач: не'рѓосувачки сел

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја