Тубуларна турбина

 • Low Civil Construction Cost High Efficiency Low Head 500KW S – Type Tubular Turbine

  Ниска цена на градежништвото Висока ефикасност Ниска глава 500KW S – Тип тубуларна турбина

  Нето глава: 10м
  Проток на дизајн: 7,08m3/s
  Капацитет: 500 KW
  Ефикасност на реалната машина на турбината: 88,4%
  Оценета ефикасност на генераторот: 93%
  Номинална брзина на вртење: 720 вртежи во минута/мин
  Генератор: Побудување без четки
  Материјал на сечилото: нерѓосувачки челик
  Начин на инсталација: Хоризонтално

 • 70KW Hydro Bulb Tubular Turbine Generator for Low Head Hydropower Plants

  70KW Хидро-сијалички цевчест турбински генератор за хидроцентрали со ниска глава

  Излезна моќност: 70 KW
  Стапка на проток: 2 m³/s
  Глава на вода: 5м

  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV
  Напон: 400V
  Ефикасност: 88%
  Тип на генератор: SFW100
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Прилагоден вентил
  Материјал на сечилото: нерѓосувачки челик
  Начин на инсталација: Хоризонтално

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја