Каплан турбина

 • 8600kw Kaplan Turbine Generator

  8600 kw Каплан турбински генератор

  Нето глава: 21м
  Проток на дизајн: 50m3/s
  Капацитет: 8600 KW
  Ефикасност на вистинска машина на турбината: 90%
  Оценета ефикасност на генераторот: 94%
  Номинална брзина на вртење: 500 врт/мин
  Генератор: SCR побудување
  Материјал на сечилото: нерѓосувачки челик
  Начин на инсталација: вертикална

 • 750KW Brushless Excitation Hydroelectric Axial Flow Generator Kaplan Water Turbine

  750KW хидроелектричен генератор на аксијален проток за возбудување Каплан водена турбина

  Моќност: 750 KW
  Стапка на проток: 6 m³/s
  Глава на вода: 15м
  Цена: 11000-13000 УСД
  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE
  Напон: 400V или 6300V
  Ефикасност: 93%
  Тип на генератор: SFW750-12/1730
  Генератор: Генератор за возбудување без четки
  Материјал за тркач: не'рѓосувачки сел

 • Forster Hydroelectric Kaplan Turbine Generator Price for Low Head

  Цена на турбински генератор Forster Hydroelectric Kaplan за ниска глава

  Моќност на генератор: 320KW
  Фреквенција: 50HZ/60HZ
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV
  Напон: 400V
  Ефикасност: 90%-93%
  Стапка на проток: 7 m³/s
  Глава на вода: 5,5 m
  Режим на возбудување: контролиран со статички силикон
  Гувернер: Висок хидрауличен гувернер на микрокомпјутер
  Уред за возбудување: Интегрирана контролна табла 5 во 1
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик

 • 50KW Micro Vertical Kaplan Turbine Generator for Low Head Hydropower

  Микровертикален Каплан турбински генератор од 50 KW за хидроенергија со ниска глава

  Моќност: 50 KW
  Стапка на проток: 2,5 m³/s-5,2 m³/s
  Глава на вода: 5м

  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Напон: 380V/400V/480V
  Ефикасност: 85%-88%
  Тип на генератор: SF50—8/493
  Генератор: Побудување без четки
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик
  Брзина: 300r/min-750 r/min

 • Hydraulic Propeller Turbine 100KW Kaplan Turbine Generator for Low Head HPP

  Хидраулична пропелер турбина 100KW Каплан турбински генератор за ниска главна ХЕ

  Моќност: 100 KW
  Стапка на проток: 1,4 m³/s
  Глава на вода: 8м
  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Напон: 380V/400V
  Ефикасност: 92%
  Тип на генератор: SFWE-W100-6
  Генератор: Побудување без четки
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик
  Брзина: 1000 r/min

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја