Контролен вентил

 • Electric Remote Automatic Control Butterfly Valve For Hydropower Plant

  Електричен вентил за пеперутка за автоматско управување со далечински управувач за хидроцентрала

  Номинален дијаметар: DN100-3000mm
  Номинален притисок: PN 0,6~3,5MPa
  Тест притисок: тест за заптивка / тест за воздушна заптивка
  Тест притисок на заптивките: 0,66~2,56
  Тест притисок на затегнатоста на воздухот: 0,6
  Применлив медиум: воздух, вода, канализација, пареа, гас, нафта, итн.
  Форма на погон: рачен, погон на црв и црв запчаник, пневматски погон, електричен погон.

 • Automated Trash Rake For Hydro Power Plant

  Автоматско гребло за отпадоци за хидроцентрала

  Ширина на влезот: 2м-8,5м
  Агол на монтирање: 60°-90°
  Централно растојание на решетката за отпадоци: 20mm-200mm
  Капацитет за деконтаминација: 20t/h-50t/h
  Брзина на ротација на синџирот: 0,1 m/s
  Работна ширина на шипката за заби: 1,7m-8,2m
  Моќност на електричен уред: 1,5kw-11,0kw
  Вертикална висина на инсталација: 3m-20m

 • Trash Rack for Hydro Power Plant

  Решетка за отпадоци за хидроцентрала

  Ширина на влезот: 2м-8,5м
  Агол на монтирање: 60°-90°
  Централно растојание на решетката за отпадоци: 20mm-200mm
  Работна ширина на шипката за заби: 1,7m-8,2m
  Вертикална висина на инсталација: 3m-20m

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја