Пелтон турбина

 • 2X200KW Pelton Turbine Hydraulic Electric Generator

  Хидрауличен електричен генератор со турбина Pelton 2X200KW

  Моќност: 200 KW
  Стапка на проток: 0,25 m³/s
  Глава на вода: 103м
  Цена: По договор
  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE
  Напон: 400V
  Ефикасност: 93,5%
  Тип на генератор: SFW200-12/850
  Генератор: Генератор за возбудување без четки
  Материјал за тркач: не'рѓосувачки сел

 • Stainless Steel Pelton Turbine Wheel 30KW Hydroelectric Pelton Turbine Generator

  Нерѓосувачки челик Pelton турбински тркала 30KW Хидроелектричен Pelton турбински генератор

  Моќност: 30 KW
  Стапка на проток: 0,08 m³/s
  Глава на вода: 50 m
  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/From-E
  Напон: 400V
  Ефикасност: 90%
  Тип на генератор: SF-W-30
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал за тркач: не'рѓосувачки сел

 • 1200KW Hydroelectric Pelton Turbine Generator

  Хидроелектричен Pelton турбински генератор од 1200KW

  Моќност: 1200 kw
  Стапка на проток: 0,60 m³/s
  Вода глава: 260 m

  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Напон: 6300V
  Ефикасност: 92%-95%
  Тип на генератор: SFW1200
  Генератор: Побудување без четки
  Материјал за тркач: нерѓосувачки челик
  Брзина: 750 вртежи во минута

 • 4100KW Generator Pelton Wheel Hydroelectric Pelton Turbine For HPP

  4100KW Генератор Pelton Wheel Hydroelectric Pelton Turbine for HEC

  Моќност: 4100 KW
  Стапка на проток: 1,3 m³/s
  Вода глава: 375м

  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV
  Напон: 6300V
  Ефикасност: 92%-95%
  Тип на генератор: SFW4500
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал на тркала: не'рѓосувачки сел
  Волутен материјал: јаглероден челик

 • Hydropower Pelton Turbine Generator 1MW 2MW 5MW

  Хидроенергетски Pelton турбински генератор 1MW 2MW 5MW

  Излезна моќност: 1000KW-6000KW
  Стапка на проток: 1,01 m³/s-2,03 m³/s
  Глава на вода: 150-380 м

  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/From-E
  Напон: 6300V
  Ефикасност: 92%-95%
  Тип на генератор: SFW1250—6000
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал за тркач: не'рѓосувачки сел
  Волутен материјал: јаглероден челик

 • 2200KW Hydro Power Pelton Water Wheel Turbine Generator

  Генератор на турбина со водени тркала Pelton Hydro Power од 2200KW

  Стапка на моќност: 2200KW
  Стапка на проток: 0,527 m³/s-1,47 m³/s
  Глава на вода: 180-500 м
  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/SGS
  Напон: 6300V/10KV
  Ефикасност: 92%-95%
  Тип на генератор: SFW2200
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Топчест вентил
  Материјал за тркач: не'рѓосувачки сел

 • 250KW Stainless Seel Wheel Hydro Pelton Turbine For High Head HPP

  Хидро Пелтон турбина од нерѓосувачки тркала од 250 KW за ХЕ со висока глава

  Моќност: 250 KW
  Стапка на проток: 0,091 m³/s
  Глава на вода: 350 m
  Фреквенција: 50Hz/60Hz
  Сертификат: ISO9001/CE/TUV/From-E
  Напон: 400V
  Ефикасност: 93,5%
  Тип на генератор: SFW250
  Генератор: Побудување без четки
  Вентил: Вентил со пеперутка
  Материјал за тркач: не'рѓосувачки сел

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја