Turbinë Turgo

 • Micro Hydro Tubrine 300KW Turgo Turbine for High Head Hydroelectric Systems

  Mikro Hidro Tubrinë 300KW Turgo Turbinë për Sisteme Hidroelektrike me Kokë të Lartë

  Fuqia: 300 KW
  Frekuenca: 50Hz/60Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV
  Tensioni: 400V/440V/6300V
  Efikasiteti: 91%
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,25 m³/s
  Koka e ujit: 152 m
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: Valvula flutur
  Materiali i kontejnerit: Çelik inox
  Materiali volutës: Çeliku i karbonit

 • Micro Turgo Turbine Mini Hydropower Solution 20KW-50KW

  Micro Turgo Turbine Mini Hydropower Solution 20KW-50KW

  Fuqia: 20KW-50KW
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,089 m³/s—0,12 m³/s
  Koka e ujit: 35-70 m

  Frekuenca: 50Hz/60Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV
  Tensioni: 220V/380V/400V
  Efikasiteti: 80%-85%
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: Valvula flutur
  Materiali i kontejnerit: Çelik inox
  Materiali volutës: çeliku i karbonit

 • Forster 2×40KW Micro Hydro Turgo Turbine Generator

  Gjenerator i Turbinës Micro Hydro Turgo Forster 2×40KW

  Fuqia: 2X40KW
  Shpejtësia e rrjedhjes: 0,15 m³/s
  Koka e ujit: 65 m
  Frekuenca: 50Hz/60Hz
  Certifikata: ISO9001/CE/TUV/From-E
  Tensioni: 400 V
  Efikasiteti: 85%
  Lloji i gjeneratorit: SFW40
  Gjenerator: Ngacmim pa furçë
  Valvula: Valvula flutur
  Materiali i kontrabandës: Sele inox

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni