Forster News

 • Koha e postimit: 05-09-2022

  Stacioni ndërkombëtar Alibaba është një platformë globale profesionale e eksportit të tregtisë së jashtme dhe tregtisë ndërkufitare B2B jashtë shtetit për të ndihmuar ndërmarrjet të zgjerojnë shërbimet e marketingut të eksportit dhe promovimit të tregtisë ndërkombëtare.Chengdu Forster Technology Co., Ltd. (Forster) ka bashkëpunuar me Ali...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 14-04-2022

  Lajm i mirë, klienti i Forster South Asia turbina Francis 2x250 kw ka përfunduar instalimin dhe është lidhur me sukses në rrjet. Klienti kontaktoi për herë të parë Forster në vitin 2020. Nëpërmjet Facebook, ne i siguruam klientit skemën më të mirë të projektimit.Pasi kuptuam parametrat e kusto...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 03-11-2022

  Kohët e fundit, Forster ndihmoi me sukses klientët e Afrikës së Jugut të përmirësonin fuqinë e instaluar të hidrocentralit të tij 100 kW në 200 kW.Skema e përmirësimit është si më poshtë Gjenerator i turbinës kaplan 200 KW Kokë e vlerësuar 8,15 m Rrjedhje e projektuar 3,6 m3/s Prurje maksimale 8,0 m3/s Prurje minimale 3,0 m3/s Kapaciteti i vlerësuar i instaluar...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 18-02-2022

  Konsumatori argjentinas gjeneratorë turbinash 2x1 mw Francis kanë përfunduar testimin dhe paketimin e prodhimit dhe do të dorëzojnë mallrat në të ardhmen e afërt.Këto turbina janë njësia e pestë hidroelektrike që kemi përkujtuar së fundmi në Argjentinë.Pajisja mund të përdoret edhe për qëllime komerciale....Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 15-02-2022

  Materialet e përbëra po bëjnë depërtim në ndërtimin e pajisjeve për industrinë e hidrocentraleve.Një hetim mbi forcën e materialit dhe kriteret e tjera zbulon shumë më tepër aplikime, veçanërisht për njësitë e vogla dhe mikro.Ky artikull është vlerësuar dhe redaktuar në përputhje me...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 14-02-2022

  1、 Mirëmbajtja e statorit të gjeneratorit Gjatë mirëmbajtjes së njësisë, të gjitha pjesët e statorit duhet të inspektohen tërësisht dhe problemet që kërcënojnë funksionimin e sigurt dhe të qëndrueshëm të njësisë duhet të trajtohen në kohë dhe në mënyrë të plotë.Për shembull, dridhja e ftohtë e bërthamës së statorit dhe...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 25-01-2022

  “Ndal, ngadalë, mos trokis dhe përplas…” më 20 janar, në bazën e prodhimit të foster Technology Co., Ltd., punëtorët transportuan me kujdes dy grupe njësish gjeneruese hidroenergjetike me rrjedhje të përzier në Republikën Demokratike të Kongos duke përdorur vinçat, pirunët dhe...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 01-01-2022

  Klientë të nderuar, duket se koha e Krishtlindjeve ka ardhur edhe një herë, dhe është koha përsëri për të sjellë Vitin e Ri.Ju urojmë Krishtlindjet më të gëzuara për ju dhe më të dashurit tuaj dhe ju urojmë lumturi dhe begati në vitin e ardhshëm.Më lejoni t'ju përgëzoj për ardhjen e Vitit të Ri dhe...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 30-09-2021

  Siç e dini, Ditët Kombëtare të vendit tonë po vijnë. Për të festuar këtë ditë të madhe të pavarur, i gjithë populli ynë kinez do të ketë të paktën 3 ditë pushim.Dhe, zyra jonë do të jetë e mbyllur nga 1 tetori deri në 7 tetor, na falni për shqetësimet, nëse keni nevojë urgjente, ju lutemi të kontaktoni personalisht...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 20-09-2021

  Në orën 20:00 me orën e Pekinit, më 8 dhjetor 2021, Chengdu fositer Technology Co., Ltd. mbajti me sukses transmetimin e drejtpërdrejtë online Ky transmetim i drejtpërdrejtë prezantohet për audiencën globale përmes Alibaba, youtube dhe tiktok.Ky është transmetimi i parë i drejtpërdrejtë online i Forster, i cili tregon në mënyrë gjithëpërfshirëse ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 18-09-2021

  Përshëndetje miq, dita e 15-të e kalendarit hënor është festivali tradicional kinez i mesit të vjeshtës.Kompania jonë ju uron sinqerisht paraprakisht një festë të lumtur të mesit të vjeshtës.Ju lutemi vini re se do të kemi një festë 3-ditore për të festuar Festivalin e Mesit të Vjeshtës Kineze nga 19 deri më 21 shtator 2021....Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 14-08-2021

  Kina është një vend në zhvillim me popullsinë më të madhe dhe konsumin më të madh të qymyrit në botë.Për të arritur qëllimin e "makut të karbonit dhe neutralitetit të karbonit" (në tekstin e mëtejmë referuar si qëllimi i "karbonit të dyfishtë") siç është planifikuar, detyrat dhe sfidat e vështira janë...Lexo më shumë»

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni