Lajm i mirë, Klienti i Azisë së Jugut kishte përfunduar instalimin dhe ishte lidhur me sukses me rrjetin

Lajm i mirë, klienti i Forster South Asia turbina Francis 2x250kw ka përfunduar instalimin dhe është lidhur me sukses me rrjetin
Klienti kontaktoi për herë të parë Forster në vitin 2020. Nëpërmjet Facebook, ne i siguruam klientit skemën më të mirë të dizajnit.Pasi kuptuam parametrat e vendit të projektit të hidrocentralit të konsumatorit.Pas krahasimit të më shumë se një duzinë zgjidhjesh nga shumë vende, klienti më në fund miratoi dizajnin e ekipit Forster, bazuar në afirmimin e aftësisë profesionale të ekipit tonë dhe njohjen e aftësisë prodhuese dhe prodhuese të Forster.
413181228
Më poshtë është informacioni i detajuar i parametrave të Njësisë së Gjeneratorit të Turbinës Francis 2X250 kW:
Koka e ujit: 47.5 m
Shpejtësia e rrjedhjes: 1,25³/s
Kapaciteti i instaluar: 2*250 kw
Turbina: HLF251-WJ-46
Rrjedha e njësisë (Q11): 0,562 m³/s
Shpejtësia e rrotullimit të njësisë (n11): 66,7 rpm/min
Shtytja maksimale hidraulike (Pt): 2.1t
Shpejtësia e vlerësuar e rrotullimit (r): 1000 r/min
Efikasiteti i modelit të turbinës ( ηm ): 90%
Shpejtësia maksimale e pistës (nfmax): 1924 r/min
Fuqia e vlerësuar (Nt): 250 kw
Shkarkimi i vlerësuar (Qr) 0.8m3/s
Efikasiteti i vlerësuar i gjeneratorit (ηf): 93%
Frekuenca e Gjeneratorit (f): 50Hz
Tensioni nominal i Gjeneratorit (V): 400V
Rryma e vlerësuar e gjeneratorit (I ): 541.3A
Ngacmim: Ngacmim pa furçë
Mënyra e Lidhjes Lidhja e drejtpërdrejtë
250KW francis turbine1

250KW francis turbine7

250KW francis turbine4
Për shkak të ndikimit të Covid-19, inxhinierët e Forster mund të drejtojnë instalimin dhe vënien në punë të gjeneratorëve hidraulikë vetëm në internet.Klientët e njohin shumë aftësinë dhe durimin e inxhinierëve Forster dhe janë shumë të kënaqur me shërbimin tonë pas shitjes.
20220414160806
20220414160019


Koha e postimit: Prill-14-2022

Lini Mesazhin tuaj:

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni