Forster është bërë një furnizues ari në Alibaba

Stacioni ndërkombëtar Alibaba është një platformë globale profesionale e eksportit të tregtisë së jashtme dhe tregtisë ndërkufitare B2B jashtë shtetit për të ndihmuar ndërmarrjet të zgjerojnë shërbimet e marketingut të eksportit dhe promovimit të tregtisë ndërkombëtare.
Chengdu Forster Technology Co., Ltd. (Forster) ka bashkëpunuar me Alibaba për 9 vjet që nga viti 2013. Biznesi i eksportit të Forster është rritur ndjeshëm përmes përmirësimit, promovimit dhe optimizimit të vazhdueshëm të produktit Forster ka fituar njohjen e tregut me konceptin e tij të avancuar të dizajnit, duke udhëhequr kapaciteti prodhues dhe shërbimi me cilësi të lartë Në fillim të këtij viti, ajo u bë një furnizues yll i platformës.Produktet dhe shërbimet e Forster u njohën nga Alibaba dhe fituan titullin e furnizuesit të arit Pak ditë më parë, ekipi i Forsster po shkon me sprint drejt furnizuesit me pesë yje të Alibaba.

111111111121100

 

1star


Koha e postimit: Maj-09-2022

Lini Mesazhin tuaj:

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni